Комисията за защита на потребителите (КЗП) откри обновена и разширена приемна, разположена на ул. “Врабча” № 1 в гр. София. Инициативата е една от първите предприети мерки от новия председател на Комисията Мария Филипова и има за цел да подобри диалога между гражданите, търговците и КЗП, за постигане на по-висока степен на доверие към търговците, като същевременно повиши качеството на предоставяните услуги.

Новата приемна е с увеличена численост и предлага разширени възможности за подаване на жалби и сигнали. Гражданите ще имат възможност за лични срещи със служители на КЗП, които ще приемат и обработват жалбите и сигналите директно в новата приемна, както и съвети и отговори на въпроси по всякакви потребителски теми.

Потребителите ще могат да се съветват с експерти и чрез специализирани телефонни линии, които ще бъдат на разположение за въпроси, консултации и подаване на жалби.

Разширената приемна ще работи активно за осигуряване на по-бързо и ефективно решаване на проблемите на потребителите.

Председателят на КЗП подчерта, че основната цел на тези промени е да се осигури по-лесен достъп до информация и помощ за всички граждани, като се улеснят процесите на подаване на жалби и сигнали. “Това е важна стъпка към изграждане на по-силна връзка между потребителите и КЗП, което цели да доведе до значителни подобрения в качеството на предоставяните услуги и защита на потребителите,” заяви Мария Филипова.

Комисия за защита на потребителите остава ангажирана към подобряване на потребителската защита и обслужване в страната, както и към повишаване на доверието в пазара. Благодарим ви за доверието и очакваме вашите сигнали и предложения.

За допълнителна информация и въпроси, можете да се свържете с Комисията за защита на потребителите на телефон 02 9330565 или да посетите нашия уебсайт на www.kzp.bg.

Наши спонсори са:
Български трактори на добри цени при изключително качество

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *