Кметът на София Васил Терзиев и зам.-кметът Яна Генова поздравиха Боряна Калейн и нейната треньорка Марияна Памукова за завоювания медал на Олимпийските игри.

“Благодаря за емоциите, които ни оставихте и за това, че ни накарахте да се гордеем. Искам да поздравя тези, които се качиха на подиума, и тези, които тренираха също толкова усърдно, но малко не им достигна. Обичаме ви всички и за нас, всички вие, които бяхте там, за да представлявате нашата страна, сте герои и много се гордеем с вас” – каза столичният  кмет.

Срещата се състоя в клуб “Левски” – Триадица, където е тренирала през годините Калейн и където я посрещнаха малките гимнастички от клуба. Васил Терзиев пожела на децата да са здрави и да тренират усърдно, да не се съмняват в себе си, и им напомни да са благодарни за подкрепата на своите родители и треньори, които ще им помогнат да израснат като спортисти.

Васил Терзиев посети и спортната зала, в която тече ремонт, и обсъди с кмета на район “Триадица” Димитър Божилов и президента на клуба Валентина Ганева строителните дейности. Дългоочакваното обновяване на залата става с общите усилия на Федерацията по художествена гимнастика, Министерството на спорта и Столичната община.

Наши спонсори са:
Български трактори на добри цени при изключително качество

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *