[] Лектори в Общинското училище за родители ще обясняват за профилактиката в кърмаческата възраст и за кенгуру грижата | Община Русе ]]> ]]> (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: “ca-pub-6107623043179411”, enable_page_level_ads: true }); –> Пропускане до съдържанието на страницата

Необходима е поддръжка на JavaScript, за да работи системата коректно. Моля, активирайте JavaScript чрез настройките на вашия браузър и презаредете страницата.

сряда, 21 август 2024

Общинското училище за родители ще проведе на 12 септември третата си среща с русенци, които искат да научат как да подобрят грижата за децата си. Безплатните лекции започват от 10 ч. в зала „Култура“ на ул. „Цариброд“ 3. Участие ще вземат д-р Татяна Итова, неонатолог в УМБАЛ „Медика“, и Антонина Михнева, старша акушерка в УМБАЛ „Медика“.

Д-р Итова ще обясни на присъстващите защо е необходима профилактика в кърмаческа възраст. За кенгуру грижата като съвременен подход в грижата за бебета ще разкаже старшата акушерка Антонина Михнева.

Общинското училище за родители се провежда по програмата „Академия за родители към Община Русе“. Тя предвижда организирането на месечни безплатни лекции за родители със специалисти от различни области – акушер-гинеколог, неонатолог, педиатър, акушерки и други специалисти в ранното детско развитие. Темите са свързани с майчинството и отглеждането на дете по съвременни методи, добри практики и утвърдени от Световната здравна организация методи.

виж всички >

logo

За да изберете рубрики за вашият абонамент, моля първо въведете валиден email адрес в полето!

https://www.livechatalternative.com/

Община Русе използва „бисквитки”, за да направи сайта ни по–ефективен, по–сигурен за потребителите, както и за да улесни ползването му. Чрез промяна на настройките във Вашия интернет браузър можете да деактивирате или ограничите прехвърлянето на „бисквитки”, но използването в пълен обем на някои от нейните функции вече евентуално няма да е възможно.

Приемам

]]> ]]> ]]> n
Наши спонсори са:
Български трактори на добри цени при изключително качество

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *