На Изложението „Общинско ЕКСПО“ отново са поканени общини

Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) организира от 12 до 15 октомври 2024 г. в к.к. „Албена“ своя най-мащабен форум – Годишната среща на местните власти, в който участват представители на всички 265 общини – кметове, председатели на Общински съвети и общински съветници, заместник-кметове, секретари и ключови експерти от общинските администрации.

В рамките на срещата, „НСОРБ-Актив“ ЕООД, търговското дружество на НСОРБ, организира за седемнадесети път Изложение „Общинско ЕКСПО“. В него отново възможност да се включат ще имат и общините, които могат да наемат изложбена площ самостоятелно или съвместно със свои партньори (общински фирми, неправителствени организации, фирми-партньори или други общини).

Както и в досегашните издания, на изложенията общините ще могат да покажат пред своите колеги, пред гостите, както и пред бизнеса и медиите, които ще присъстват на събитието, своето богато разнообразие, икономическа активност, успешни реализирани или предстоящи проекти.

Общинското ЕКСПО дава също възможност да се представят условията, които общините предлагат за бизнес, инвестиции и туризъм, да се презентират уникалните за всеки регион природни дадености, богато културно-историческо наследство и разнообразна културна програма.

Общините ще имат възможност да организират различни активности на територията на павилиона, който са наели, или на специално изградената открита сцена на паркинга пред зала „Перуника“ чрез представяне на: изделия и продукти на традиционни занаяти и производства; туристически дестинации, пакети и продукти; оригинални установки и атракциони; демонстрации на фолклорно творчество; дегустации на местни деликатеси или кулинарно шоу, както и всички други интересни или характерни за всяка община предложения.

Целта на изложението е не само компаниите да открият общината с най-добри икономически и стратегически условия за развитие на своя бизнес, но и общините да намерят свои инвеститори, партньори или бъдещи посетители.

При желание за участие в изложението и представяне на програми, възстановки и други активности на сцената или изискващи по-голямо пространство, следва да се свържете с нас, за да обсъдим подходящите възможности.

Детайлна информация за различните форми и условията за участие в Изложение „Общинско ЕКСПО“ ще намерите на интернет-страницата на НСОРБ-Актив: https://namrb-activ.org/news.

/ГК/

/МБ/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *