Посетете China International Big Data Industry Expo ще Ви осигурим да се присъедините към The China International Big Data Expo в Гуейанг, Гуейджоу, мащабно национално изложение, организирано от китайското правителство от 27-30 август 2024 г. То предлага страхотен шанс за професионалистите в бизнеса:

Можем да ви поемем наемането на изложбените щандове

Ще получите над 180 000 очаквани посетители, плюс медийно отразяване

Тук са големите технологични компании като Intel, Informa, SAP

Предоставяме Ви 3 безплатни нощувки в хотел и трансфер

Ще имате и до 800 RMB субсидия за транспорт

Имате и възможност за популяризиране на вашите технологични възможности, дори и без да присъствате лично

Остават само ПЕТ места, така че се регистрирайте скоро, ако проявявате интерес.

Посетете сайта ни за повече информация ни пишете или позвънете.

От първото си издание през 2015 г. изложението се ръководи от философията на „глобална визия, национално ниво, индустриални перспективи и корпоративни позиции“, фокусирана върху общата тема „Данните създават повече стойност, иновациите носят по-добро бъдеще“,

Ускорено агрегирането на ресурси от данни, насърчи дълбоката интеграция между индустриите

Данните подобриха капацитета за технологични иновации и цялостно насърчи висококачественото развитие на цифровата икономика. С наследство от успешни издания, изложението се превърна в престижно международно събиране на елита на индустрията, професионална платформа, задаваща темпото на авангардни тенденции, както и платформа за бизнес сътрудничество, обединяваща глобални ресурси.

Предишните издания на Big Data Expo бяха високо оценени

Присостваха партийни и държавни лидери, привличайки голямо внимание от всички сфери на живота в страната и чужбина. За всяко издание изложението постави нови рекорди по отношение на калибъра на гостите, мащаба на изложението, издаване на постижения и сума на договора.

Big Data Expo 2024, организирано от Националната администрация за данни и организирано от Народното правителство на провинция Гуейджоу

То е планирано да се проведе в Гуейанг, провинция Гуейджоу от 28 до 30 август. С темата „Интелигентните цифрови технологии оформят процъфтяващата цифрова икономика“, изданието за 2024 г. ще включва професионални изложби, заедно с церемониите по откриване и закриване, публикуване на постижения, обмен в индустрията и поредица от представени дейности.

Наши спонсори са:
Български трактори на добри цени при изключително качество

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *