Председателят на КЗП г-жа Мария Филипова оценява проявената добросъвестност във връзка с инициираното от търговеца изтегляне на опасен продукт

„Декатлон България” ЕООД предприема доброволни мерки във връзка с установен проблем с отварянето на детска надуваема спасителна жилетка.

В Комисията за защита на потребителите (КЗП) е постъпила информация от „Декатлон България” ЕООД, съгласно която детска надуваема спасителна жилетка марка: PLASTIMO, модел или реф. номер: 67360 EVO-J, червена, GTIN 03162420673602/всички партиди представлява риск за здравето и безопасността на потребителите от задушаване, удавяне.

Установен е проблем с отварянето на надуваемата възглавница, който в редки случаи може да доведе до скъсване на шевовете на покритието по време на надуването. Неправилното отваряне представлява риск за потребителя.

decathlon

По-подробна информация във връзка с изтеглянето на продукта може да получите в центъра за обслужване на клиенти на„Декатлон България” ЕООДна телефон 02/ 902 10 70 и на следния линк: https://storage.googleapis.com/static-assets.decathlon.bg/recall-products/BG_L240279-%20EVO-J%20-%20Affichage%20magasin%20-%20BG.docx.pdf

Наши спонсори са:
Български трактори на добри цени при изключително качество

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *