Текст ViewSofia

Фотография Press

Катрин Вачева прибави още една луксозна марка в шофьорския си списък. Тя управлява доста умело лъскаво Ламборджини… но този път това не беше спортна лимузина, а… селскостопански трактор! Това ще могат да видят зрителите на „Мис Пепеляшка“ по Нова телевизия в следващия епизод на телевизионното рeалити, който ще се излъчи днес, 23 април, от 22:00 часа.

Новата звезда в шоуто Катрин Вачева ще разкрие наистина ли има 320 чифта обувки, около 200 чанти, близо 160 модела бански и още толкова рокли, за които вече едва намира място в гардероба си. Тя ще сподели, че кариерата и личният живот могат да вървят заедно стига човек да го иска и да полага усилия и на двата фронта.

Куп изненади очакват носителката на редица престижни титли за красота и сексапил. Сменяйки мястото си с другата героиня в епизода – леля Пепинка, Катрин ще се окаже в истинска кравеферма, където ще става по първи петли и докато се любува на красивия изгрев, ще трябва да обгрижва петдесет броя едър рогат добитък. Весело пътуване до Берковица, лутане, в търсене на адреса, интересни първи впечатления от сблъсъка с различното общество – манекенката се гмурва смело в селската обстановка, готова да покаже, че няма невъзможни предизвикателства.


 

Наши спонсори са:
Български трактори на добри цени при изключително качество

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *